onsdag den 8. august 2012

Sidste dag på CAS...

Ja, så kom vores sidste dag på CAS. Trine M, Trine F og jeg havde planlagt dagen nøje. Vi havde besluttet os for at holde en fodboldtunering, fordi vi vidste at dette var børnenes yndlingsaktivítet. Vi havde arrangeret 1,2 og 3 plads og premierne havde vi skaffet ved at gå rundt og prutte med prisen i de lokale boder rundt omkring i Osu. Vi havde blandt andet skaffet fodboldtrøjer, klipklappere og svedbånd til vinderne. Fodboldtuneringen gik smadder godt, og vi havde fået lokket to fodbolddrenge med fra vores hjem til at deltage, og det var bare en stor fest.
 Da vi nu gerne ville slutte af og takke på en fin måde, havde vi spurgt vores lokale supermarked, Koala, om de ikke ville have lyst til at donerer lidt mad til børnene ( fordi vi havde ikke selv så mange penge). Det var vi så så heldige at det vílle de gerne, så alle børnene fik yoghurt, juice og kiks i en lille goodiebag. Der i blándt købte vi også yams ( hvilket ligner pomfritter) med pepper, som børnene elskede at spise. Koala kom og tog billeder af hele arrangementet, og børnene var rigtig gode til at poserer:)

Jeg må sige da dagen var slut på Cas, var det en virkelig mærkelig tom følelse man tog hjem med, at nu skulle man aldrig se dem mere, og hvordan ville de nu klare fremtiden.. hvad skulle der nu ikke blive af dem? Mange spørgmål dukkede op, som man bare aldrig ville få svar på. Det var hårdt.

Alt i alt er vores praktikophold gået godt, vi har kæmpet en kamp, og det har været hårdt med at få trumfet visse aktiviteter igennem, men det lykkedes os:) Og vi hang i!
Det har helt klart været en øjenåbner og en udfordring på mange punkter, og det kan uden tvivl kun anbefales:)

Hele denne oplevelse har sat sine spor i min livshistorie. 

-Rie

1 kommentar:

  1. Hej Rie

    Hold da helt op for et effektivt punktum du har sat for bloggen. Den er godkendt. Glæder mig til at høre mere når du kommer hjem.

    mvh Lars

    SvarSlet